Sunday, December 12, 2010

Background comel





Robot-robot ni comel. Jadi letak kat sini ja.Kalau buat background, memang serabut.


Hari ni merata-rata saya cari background baru untuk blog ni. Banyak sangat gambar-gambar cantik dan comel saya jumpa. Habes tu kenapa  kau end up pilih gambar ni?? Haha..tak lawa langsung kan. Sebabnya biru. Pencinta biru LOL...This is temporary only. Usaha masih giat dilakukan untuk mencari backround yang lebih relevan dan melambangkan kedewasaan. Nantikannya.


Nak jugak gambar-gambar comel? Ambek kat sini

http://www.cherrybam.com/


Perlu cakap terima kasih kat Miss Durian Runtuh sebab ajar saya ;-)

4 comments:

  1. cherry bam best..eh, dah tau cam mana nak buat pae lepas download bg tu??

    boleh upload masuk jadi bg blog.

    ReplyDelete
  2. ya ya..bejaya wt..thanks to you ;-)

    ReplyDelete