Tuesday, March 23, 2010

Saya Tak Nak Tapi Kena Jugak

Ada yang tanya kenapa lama tak update blog. ( ada jugak yang perasan..hehe). Sebenaqnya I ada Test tiga minggu berturut-turut. Thats why la tak dapat nak online. baru lepas satu paper. ada lagi tiga. 3 April ni baru settel. Jadi, sabaq noh. nanti che story panjang-panjang lagi kat sini ;-)

I taknak berpisah dengan blog ni, but have to... sat ja la..huu..



Tahniah kat Dila (ingat tak I pernah crita my favourite girl time dinner dulu?) dah jadi tunang orang noh. Dalam dia kau dimilik orang..hehe..kad pos sampai rumah ye nanti..

gambaq cilok FB Dila

2 comments:

  1. uhs. okeh. goodluck utk anda!




    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete