Tuesday, February 9, 2010

Lawa Siut!

satu perangai saya yang buat orang annoy is, tak akan simpan gambaq yang takda gambaq saya. alasan, rugi space. haha..but, hari tu kemas-kemas laptop nampak one whole folder yang sekeping pun takda rupaku. kenapakah daku menyimpannya? sebab gambaq-gambaq mereka semua sangat gorgeous. sirius. Pn Fauziah kata kita kena selalu kongsi. jangan kedekut. kalau kongsi, kita akan gembira dan dapat pahala :D

jadi, mari kita berkongsi keindahan ciptaan tuhan..

latar masa & tempat : Malam Harapan Putra. Putrajaya.


yeah..first thing first..this is my favourite girl for the night. Dila. yang tudung krim itu. sangat cantik kan. kalau tak make up pun lawa. dah make up, konfem la lawa kan.



mari kita close up sikit. bagi nampak make up



see..warna warni rama-rama
gorgeous!





Farah Ashiela
manik-manik tu hasil kerja tangannya sendirik tau.
stunning!




yang ni syamim dengan eja.
slumber as always.
yet sweet :):)



glamor gila cik Justina malam tu. macam aktres bollywood pulak.
Jurek punyala ayu..hehe





Syafa lagi la glemer. dengan bajunya yang nampak mahal tu. bukan nampak ja la. sure la mahal kan. semua orang pun memang melaram habes malam tu. tengok, Adnin pun cantek kan




yang ni tak payah cita la. tak pakai apa pun memang muka licin tanpa cela
jelousy betoi la..heish
Zaida.




tengok, Fafa berjaya make up dengan baik
**tepuk tepuk**






erm, Wak-wak pun kena enter frame jugak. sebab baru baik sakit and berjaya attend dinner dengan cerianya =D







Tikah. no  komen. nanti kembang semangkok pulak..haha
harus dengki dengan Tikah sebab gambaq konvo dia lawa..Tsk



kenapa semua gambaq ada gadis berbaju coklat? itu Mar. sentiasa ada sebab semua gambaq ni ambek dari kamera dia. jadi kena komen jugak la. ambek hati empunya..hehe


tak jumpa gambaq sorang. yang ni ja ada.  tapi macam dah ngatok ja matanya


tapi takpa. tetap menjadi idola kami sebab gebu gebas..hehe
.
.
.
.
.
dahla tuh. penat nak upload banyak-banyak.
but, before we stop mari buat sesuatu.



oke, sekarang mari main cari benda tersembunyi. semua orang make up lawa-lawa. bedak tebal-tabal. tapi, ada sorang ja budak yang tak pakai bedak..ha..cepat carik



renung-renungkan dan selamat mencari ;-)



Tapai : semua lawa but no more available.

14 comments:

  1. ohh hani..thanx 4 make me ur fav gurl..terharu~~ (sambil kembang kuncup idongnye..hehe..)

    ReplyDelete
  2. hehe..hidung ja kembang xpa..jgn suma kembang ;-)

    ReplyDelete
  3. adakah kamu yang tak berbedak itu..
    hak2..
    kidding je..

    ReplyDelete
  4. perghh meriah a..apsal tanak simpan gambar yg takde muka sendri??awak ni jual ikannya... (selfish) hehhe

    Rumah Paris Hilton kena rompak + Tips Balik Kampung!

    ReplyDelete
  5. hehe nampak happening disitu .. dan sangat sweet :)

    ReplyDelete
  6. Afzan : betoi2..hehe..tak pandai la nk make up2..huhu

    FIT : bukan selfish..jimat space ;-)

    Melz : yeah..mereka memang sweet :):)

    ReplyDelete
  7. wah!lawa2 nye bju...hehehehehe

    ReplyDelete
  8. sume cun melecun!!!
    err.. maksud saya sume baju-baju cun melecun..
    <",>

    ReplyDelete
  9. hanya kerana sekeping gmb konvo saja.. ;p

    ReplyDelete
  10. haniii....so cute la page ni...
    sy nyer lagi terukk...huhuuu..

    ReplyDelete
  11. tikah : bukan sekeping..kan ada 3..hehe

    huda (btoi x) : takpa..kita belajaq slow2 ;-)

    ReplyDelete
  12. today bru realize hani ade blog n ade pic kte dlm entry hani he~~ tq2 4 sharing. miss all dat moments

    ReplyDelete
  13. hik3..jadi lepas ni selalu la follow blog ni k ;p

    ReplyDelete