Monday, February 15, 2010

PADAH BERBLOG

pernahkah anda mengalami masalah akibat terlalu asyik berblog? ikuti kisah saya
.
.
.
.
.

cuti seminggu ni memang digunakan sepenuhnya untuk aktiviti berblog. update entry, blogwalking, baca blog orang yang cerita best, tukaq layout dan aktiviti seumpamanya.



suppose kena siapkan dua assignment math stats termasuk buat preparation for the deadly first test. kan tak faham apa-apa dlam kelas, patutnya study gila-gila la kan. ni tak, dok gila-gila dengan blog. test 20hb, esok baru nak balik kolej. maksudnya ada tiga hari ja untuk buat semua tu.  tiga hari ja beb. sempat ka? pasti sempat dengan semangat waja bekobar-kobar.




mampukah?  ayuh, pulang ke kampus dan berusaha!
( sila ambil iktibar ye kawan-kawan)



wish me luck guys.


oh, esok dah balik kolej, tak dapat nak aktif di alam maya ini lg :'(



Tapai : lepas test boleh foya foya sebentar. sapa mahu ikut, roger me ;-)

4 comments:

  1. memang tw..kalau dah ketagih blogging memang susah betul nak stop..aiyaa...kerja banyak juga ni padahal.thanks mengingatkan..

    ReplyDelete
  2. sbrnya, sis nampak, lebih ketagih untuk +trafik dan jana nuffnang...sis pun pernah samapi tak tido dok blogwalking sana sini utk trafik tu..

    tp then realise, nnti xde lak feel dlm blog sendiri..so skrg, just sit back, relaks, ade org dtg, balas kunjungan..kalo x, lawat blog org, dan komen2 laa gini..

    anyway, focus on ur study first oke..jgn sia2kan peluang tu..blogging ni anggap hobi jer..buat pada masa lapang..bukan tanggungjawab pun..

    ReplyDelete
  3. jom join contest, 4 hari lagi tinggal untuk menang 50 pound!
    klik sini : weekend@sheffield

    ReplyDelete
  4. sendra : welcome ;-)

    dahlia : btoi tu..tq sis :):)

    ReplyDelete