Tuesday, August 16, 2011

Lelaki Kahwini Sepasang Kembar

Seorang lelaki Thailand secara rasminya berkahwin dengan sepasang kembar. Sekaligus! Wichai (24 tahun) kata dia tak dapat nak pilih yang mana satu idaman kalbu antara si kembar ni, Sirintara & Thipawan (22 tahun).


Al kisahnya, depa bertiga ni jiran. Selalu lah keluaq sekali...Si Wichai pun stress sebab tak tau mana satu yang bekenan. Rasa macam nak dua-dua. Dia pun cakap "I love you and want to marry you both" (dalam bahasa Thai). Untungnya, si kembar setuju! Si kembar ni cakap memang dari dulu bercita-cita nak mengahwini lelaki yang sama. Sehati sejiwa sungguh noh.


Untuk giliran tidur, Wichai akan bersama dengan kakak untuk 3 hari pertama, si adik untuk 3 hari berikutnya dan sehari yang lebih tu (Sabtu) akan dihabiskan bertiga.



Ramai menyifatkan Wichai lelaki beruntung. Tapi lebih ramai yang cakap dia carik nahas. Ya la kan, bukan senang nak deal dengan 2 wanita ni. Tapi, dua-dua pengantin ni cantik :)





Untuk cerita lebih detail dan gambar lebih banyak, KLIK SINI.



4 comments:

  1. apa2pun... tahniah utk kembar awak yg dh nak kawen bulan depan... hehehe...

    ReplyDelete
  2. insyaallah... kad pun dh dapat...

    ReplyDelete