Friday, February 11, 2011

[BANTUAN] YM saya masalah!

YM saya ada masalah la! STRESS...bila chat, chatbox tu kosong ja...bila saya text org, depa dapat ja. Tapi pm dari depa, saya tak dapat pun. Kenapakah?? Dah search kat Yahoo! untuk bantuan. Dah cuba macam-macam tapi tak jadi jugak..kenapa kenapa kenapa? 



macam ni rupa chatbox saya..walaupun dah berkajang-kajang taip, still kosong macam ni T_T
Kepada rakan taulan yang ada penyelesaian, please help me k? Thank you in advance

5 comments:

  1. try restart computer..then bukak ym..law xdpt..uninstall then try cari ym versi msia..then bru install..

    ReplyDelete
  2. ym versi malaysia? mana nak dapat tu

    ReplyDelete
  3. alamk,xpndai benor...sowi,xdpt tlg~~

    ReplyDelete
  4. huhu..tak reti jugak..plus, dah lama tak bukak ym..

    Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

    Jom skodeng : Kami & Swiss, Apa Cer?

    ReplyDelete