Wednesday, January 11, 2012

Saya Kena Pindah UK

Alhamdulillah permohonan biasiswa saya dah diluluskan. InsyaAllah saya akan sambung buat PhD di Heriot-Watt, Edinburgh, Scotland. Saya akan ke sana bulan Mac nanti. Ada sedikit masa lagi untuk preparation. Macam-macam urusan kena settle. Bila dok buat sendiri, rasa macam dewasanya..hehe..sebelum ni kan kalau nak sambung belajaq (mrsm, matriks, upm) mak abah yang tolong settle semua.






Bila dah dapat ni rasa nak pi-taknak pi-nak pi-taknak pi-.... macam tu la. Risau jugak la. Sebab nak buat research bukan senang kan. Bukan macam masuk kelas, ambek exam. Yang tu boleh tahan lagi. Masa buat research untuk master pun dah serabut. Lagi satu risau dengan fasa adaptation dengan budaya dan suasana kat sana. Mudah-mudahan semua berjalan lancar dan dipermudahkan.


Kawan-kawan doakanlah saya berjaya di sana ya. TERIMA KASIH.


Oh, rakan-rakan sahabat handai yang nak buat farewell party atau kenduri doa selamat untuk saya boleh roger k. Saya mungkin ada di KL ni sampai Februari saja =)

13 comments:

  1. tahniah .. blajaq lek loq..jgn jd macm Amalina sudah lah..

    ReplyDelete
  2. wow sy tak kenal awk tp sy sgt bangga dengan awk..

    tahniah..sy doakan awk succes.. n hope 1 day sy dpt follow awk

    sebelum pergi ke sana jom la join ..hadiah bernilai rm33

    http://diaryatiqah.blogspot.com/2012/01/atiqah-mutaza-pink-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Ok tiqah..nanti saya join k. Thanks!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tima kasih si kembar..hehe..nice to know both of you :)

      Delete
  5. Semoga berjaya mengapai impian...

    ReplyDelete
  6. tahniah kak hani.

    dulu kenal melalui kraf je. bila baca post2 sebelum ni esp pasal belajar, jadi semangat pulak nak sambung belajar.

    semoga berjaya di sana! berapa tahun kak hani sambung phd? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ :) jom2 kita sambung blajar lg...
      insyAllah 3 tahun phd tu...

      Delete